Doorn, Sterkenburgerlaan 56

Verkocht

Hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwvilla op jaloersmakend mooie locatie

Aan het einde van de Sterkenburgerlaan in Doorn staat deze pas opgeleverde villa met vrijstaande garage. Het is het allerlaatste woonhuis van de bebouwde kom van Doorn. Hier begint het weidegebied dat zich uitstrekt richting de Langbroeker Wetering.

 

Villa met bijgebouw

De nieuwbouwvilla is nieuw gebouwd in een harmonieuze, landelijk stijl. De afwerking is zonder opsmuk, maar kwalitatief zeer hoogwaardig. Zo zijn alle ramen voorzien van hardstenen raamdorpels. Op de begane grond zijn moderne inbraakwerende schuiframen gemonteerd. De villa beschikt over drie slaapkamers op de etage en een vierde slaapkamer op de zolderetage. Daarnaast is er op zolder een royale installatieruimte die ook bruikbaar is als bergkamer. Onder de fraaie entree van de woning bevindt zich een ruime proviandkelder.

De garage is geheel in stijl gebouwd en is voor diverse doeleinden geschikt. Het pand is voorzien van een eigen CV, een toilet en een nog vrij in te delen etage. Tussen de villa en de garage is een fraai terras aangelegd. De grote, groen omheinde gazontuin is nog niet nader ingericht.

 

Gereedschappschuur met houtopslag

Wonen in het buitengebied

Doorn is een fraai dorp op de overgang van bos (de Kaapse Bossen, onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug) en het fraaie weidegebied langs de Langbroeker Wetering. De Sterkenburgerlaan is een unieke woonbuurt aan de rand van het dorp. In feite ligt de laan in zijn geheel buiten de bebouwde kom en vormen de woonhuizen een klein dorp op zichzelf. Wie hier woont, kiest voor ruimte en vrijheid, maar heeft alle voorzieningen van Doorn en Driebergen onder handbereik.

Galerij

Beknopte gegevens

Grondoppervlakte ca. 1840 m² (nog kadastraal in te meten)
Woonoppervlakte ca. 170 m² (villa); ca. 60 m² (bijgebouw)
Gebouwinhoud ca. 495 m³ (villa); ca. 160 m³ (bijgebouw)
Bouwjaar 2008-2009
Renovatie Niet van toepassing.
Globale indeling

Entree, hoge hal (onderkelderd) met toilet en trapopgang, grote eetkeuken (ca. 28 m²) met alle denkbare apparatuur, schouw en hardstenen aanrecht, openslaande deuren naar terras (noordwest). Woonkamer (ca. 36 m²) met sfeerhaard en openslaande deuren naar zijterras (zuidwest). De begane grond is grotendeels voorzien van plavuizen en vloerverwarming. Etage met drie slaapkamers (ca. 11, 9 en 9 m²) met laminaat vloer. Ruime overloop met opstelplaats voor wasapparatuur. Badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel (nog af te monteren). Vaste trap naar zolderetage, met overloop, zolderkamer (ca. 12 m²) en technische ruimte annex bergkamer (ca. 12 m²).

Ligging

Aan een rustige landweg in het buitengebied (stiltegebied) aan de zuidkant van Doorn. Scholen en goede voorzieningen op fietsafstand. Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.

Tuin

Zeer royale gazontuin rondom, nog nader in te delen. De tuin grenst aan twee zijden aan weiland.

Bijgebouwen

Als garage gebouwd multifunctioneel bijgebouw met vaste trap naar etage. Eigen CV en toilet. Volledig geïsoleerd. Houten gereedschapsschuur.

Bijzonderheden

Uitstekend geïsoleerde woning. Verwarming met energiezuinige warmtepomp. Hoogwaardig installatiewerk.

Onderhoud

Uitstekend. Hoogwaardige nieuwbouw.

Energielabel

Niet vastgesteld. Goede energieprestatie dankzij isolatie en warmtepomp.

Bouwkundige staat

Hoogwaardige nieuwbouw. Onafhankelijk bouwkundig rapport beschikbaar.

Bestemming

Wonen

OpleveringCompletion

Verkocht

Koopsom

Verkocht

Wilt u teruggebeld worden?

Biltstede Makelaars