Gassel, Overlaat 5

Verkocht

Voormalig veerhuis aan de rand van natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen

Het voormalige veerhuis ‘De Cork’ in het rivierdorp Gassel, dichtbij de Kraaijenbergse plassen aan de Maas, is aan het begin van de 21ste eeuw volledig casco vernieuwd. De woning is zeer solide uitgevoerd in beton en is uitstekend geïsoleerd. Door de enorme inpandige ruimte en volledige onderkeldering biedt dit huis ongekende mogelijkheden. De afwerking is geheel naar eigen smaak in te vullen.

 

Veerhuis vooraanzicht

Gedurende de gehele (her-)bouw van dit bijzondere pand heeft de eigenaar gestreefd naar optimale energiezuinigheid. Alle kamers zijn voorzien van (computergestuurde) elektrische vloer- en wandverwarming met warmtewisselaars. De isolatie is zeer hoogwaardig, met gassteenblokken in de spouw.

Dit voormalige veerhuis is uitermate geschikt voor dubbele bewoning.

Galerij

Beknopte gegevens

Grondoppervlakte 3080 m²
Woonoppervlakte 632 m²
Gebouwinhoud 2561 m³
Bouwjaar onbekend
Renovatie 2000-2008
Globale indeling

Kelder: inpandige dubbele garage (6,65 x 11,28 m), vier vrij in te richten kelderruimtes (12,17 x 11,28 m). Begane grond: entree/hal met garderobenis, studeerkamer (4,70 x 4,14 m), haardkamer (5,52 x 4,14 m), woonkamer ( 5,50 x 5,22 m) met monumentale houten spiltrap en leeshoek (3,11 x 4,70 m), keuken en wasruimte, eetkamer ( 5,90 x 4,70 m) trappenhuis (5,90 x 5,22 m) en de zuidkamer (11,28 x 6,94 m). Etage te bereiken via twee afzonderlijke trappartijen. Totaal zeven kamers waarvan één met inpandig balkon. Grote vide en de mogelijkheid om twee badkamers te realiseren.

Ligging

Gassel ligt op 20 km van Nijmegen, 40 kilometer van ’s Hertogenbosch. De op- en afritten van de A73, A12, en A2 (noord-zuid en oost-west) zijn snel en eenvoudig te bereiken. Gassel behoort tot de gemeente Grave. Deze gemeente bestaat uit de stad Grave en de kerkdorpen Escharen, Velp en Gassel.

Tuin

Groot perceel ruig grasland met oprit, nog niet in cultuur gebracht.

Bijgebouwen

Oude slooprijpe schuur.

Bijzonderheden

Nagenoeg casco oplevering. Vele mogelijkheden voor eigen inbreng. Uniek energieconcept: alle kamers voorzien van (computergestuurde) elektrische vloer- en wandverwarming met warmtewisselaars. Isolatie met gassteenblokken in de spouw.

Onderhoud

Goed. Casco oplevering.

Energielabel

Nog niet bekend.

Bouwkundige staat

Goed. Casco oplevering.

Bestemming

Wonen

OpleveringCompletion

Verkocht

Koopsom

Verkocht

Wilt u teruggebeld worden?

Biltstede Makelaars