Op zoek naar iets unieks

Op zoek naar iets unieks

Een woning zoeken kost tijd en aandacht. De meeste mensen zoeken daarom op internet, waar het aanbod van talloze makelaars te vinden is. Voor een eerste indruk is dat natuurlijk prima.

Als u écht iets bijzonders zoekt, levert zo’n geautomatiseerde zoekactie niet het maatwerk op waar u behoefte aan hebt. De meest interessante huizen zijn niet altijd op internet te vinden.

Biltstede begint niet bij het internet-aanbod maar bij u. Wanneer u een woning zoekt in het exclusieve segment, nemen we daar graag de tijd voor. We bespreken uw wensen, uw smaak, uw passie en uw toekomstplannen. Pas als we precies weten wat u voor ogen hebt, kunnen we echt maatwerk leveren.

Uiteraard maken wij ook gebruik van internet en bekijken we de portefeuilles van collega-makelaars. Maar de selectie uit het totale aanbod wordt gemaakt door mensen die u persoonlijk kennen.

De aanpak van Biltstede

  • In een uitgebreid, vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u uw wensen aan.
  • Biltstede zet uw zoekcriteria op papier en stuurt de samenvatting naar u retour. Bent u akkoord? Dan volgt een zoekopdracht.
  • Biltstede gaat voor u op zoek via internet, maar ook en vooral in de eigen netwerken.
  • Aanbiedingen die aan uw wensen voldoen, geven we meteen aan u door. Bent u geïnteresseerd, dan organiseren we een bezichtiging.

Wilt u teruggebeld worden?

Biltstede Makelaars