Over Biltstede Makelaars

De mensen van Biltstede Makelaars bemiddelen al jaren bij de aankoop van landgoederen, kastelen, historische buitenplaatsen en monumenten. Zij combineren zorg en aandacht met vakmanschap. Ze kennen de markt van exclusief onroerend goed, slaan onverwachte bruggen tussen kopers en verkopers en kunnen terugvallen op specialistische kennis.

Biltstede Makelaars is in 1989 opgericht door Gert Jan Visser. Voortbouwend op zijn ervaring bij diverse makelaarskantoren op de Utrechtse Heuvelrug, koos Gert Jan met Biltstede voor een eigen weg. Persoonlijke betrokkenheid en gevoel voor kwaliteit werden de kenmerken van Biltstede.

Die betrokkenheid en kwaliteit werden kort na de oprichting van Biltstede ook ontdekt door verkopers van landgoederen, monumenten en ander exclusief onroerend goed. In dit marktsegment is Biltstede dan ook een van de toonaangevende makelaars geworden.

Biltstede staat bekend om zijn persoonlijke stijl, opvallende verkooppresentaties en specifieke kennis van erfpacht, monumentenwetgeving en Natuurschoonwet. Op die specifieke kennisgebieden werkt Biltstede nauw samen met Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters.

Biltstede heeft vestigingen in Driebruggen, Leur en Frederiksoord en werkt landelijk.

Wilt u teruggebeld worden?

Biltstede Makelaars