Uw bezit verkopen

Uw bezit verkopen

Een landgoed of een monument is een bezit van waarde. Economisch en emotioneel. Wanneer u besluit dat bezit te verkopen, wilt u een makelaar die daar alle denkbare zorg aan besteedt.

Voor Biltstede is uw bezit niet een ‘object’, maar een gebouw met een verhaal. Wij doen er alles aan om dat verhaal te verbeelden en te verwoorden, zodanig dat een toekomstige eigenaar van begin af aan oog heeft voor de kwaliteiten van het onroerend goed.

Dat een verkoopproces vervolgens zorgvuldig moet gebeuren, spreekt voor zich. Biltstede heeft in de loop der tijd een werkwijze ontwikkeld waarbij koper en verkoper elkaar recht doen. Onderhandelen hoort daar zeker bij, maar alleen over zaken die er echt toe doen.

De aanpak van Biltstede

  • Alle woningen die we in portefeuille nemen, ondergaan een onafhankelijke bouwkundige keuring. Daarmee sluit u uit dat er achteraf discussies ontstaan.
  • Voordat we een verkoopprijs vaststellen, vragen we meerdere deskundigen om een onafhankelijke waardebepaling.
  • Omdat onze waarde goed is onderbouwd, is er weinig ruimte voor prijsonderhandelingen met eventuele kopers. Dat is duidelijk voor alle partijen.
  • Biltstede besteedt bijzondere zorg aan de presentatie van uw woning in fotografie en tekst. In onderling overleg maken we een presentatieplan, met een duidelijk overzicht van te verwachten kosten.

Wilt u teruggebeld worden?

Biltstede Makelaars